Het assortiment concepten en producten dat Van Loon Group zijn klanten kan bieden is enorm groot en breidt zich – door de groei van de organisatie – steeds verder uit. Een greep uit ons aanbod:

Gegaarde Vleesproducten

Gegaarde Vleesproducten

Dit zijn artikelen die op verschillende manieren bereid zijn: gegrild, gekookt, gefrituurd, gestoofd of sous-vide gegaard. Of een combinatie van deze bereidingswijzen. We voeren binnen dit assortiment een grote vari√ęteit aan producten. Denk bijvoorbeeld aan blokjes, reepjes, lapjes, worstjes, spare ribs, pulled meat of hamburgers. Foodserviceklanten gebruiken deze producten in hun eindproducten. Maar we bieden ze ook aan in een consumentenverpakking. Van Loon Group biedt deze producten zowel diepvries als koelvers aan.

Vers vlees bereidingen

Vers vlees bereidingen

Van Loon Group heeft een zeer uitgebreid assortiment geportioneerde/geslicete vers vleesbereidingen. We leveren deze producten naturel of in een gemarineerde of gepaneerde variant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speklapjes, karbonaadjes, biefstukken, beenham, varkenshaas en filetschnitzels.

Gehaktbereidingen

Gehaktbereidingen

Hiermee bedoelen we gehaktproducten, geportioneerd naar wens en eventueel gekruid of gepaneerd. Allerlei varianten van hamburgers, gehaktballen, gehaktschnitzels, slavinken en worsten gemaakt van rund- of varkensvlees (of een combinatie van beide) vallen hieronder.

Meesterstukken

Meesterstukken

Een Meesterstuk bestaat uit een kwalitatief hoogstaand stuk vlees, een culinaire saus, een speciale kruidenmelange, een topping van amandelschaafsel, een handige pop-up kernthermometer en een uitgebreide bereidingsinstructie. Dit alles in een fraaie verpakking inclusief QR-code. Zo kunnen consumenten de bereidingswijze stap voor stap volgen. Voorbeelden: fricandeau met peperroomsaus, kalfslende met eekhoorntjesbroodsaus of een rosbief met rode wijnsaus.

Beter Leven Keurmerk

Beter Leven Keurmerk

Het verse varkensvlees van Van Loon Group is 100% Beter Leven 1 ster gecertificeerd. Een significant deel van ons rundvlees is Beter Leven 2 sterren gecertificeerd.

Biologisch (Skal)

Biologisch (Skal)

Het aandeel biologisch vlees in onze totale productie groeit ieder jaar weer. Een deel van onze varkenshouders is in bezit van het Bio keurmerk (Skal). Biologisch rundvlees betrekken we van een geselecteerd aantal vaste leveranciers.