Een gezond en groeiend bedrijf. Een bedrijf met ambitie. En bovenal een bedrijf waar een prettige werksfeer en teamspirit heersen.
Van Loon Group streeft continu naar verbetering, op alle vlakken. Spreekt dit je aan? Wil je graag een bijdrage leveren aan onze ambities en ook de kansen pakken die Van Loon Group je biedt? Kijk dan snel naar onze vacatures en reageer!

Ons DNA

100% klantfocus

100% klantfocus

Alles voor de klant. Dat was in 1971 zo en dat is nog steeds zo. Dit vraagt lenigheid en innovatiekracht van Van Loon Group. Onze bedrijfsprocessen zijn volledig ingericht op het optimaal bedienen van onze klanten. En ook voor onze medewerkers is het focussen op de klant een tweede natuur.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Duurzaam en succesvol ondernemen gaan prima samen. Duurzaam ondernemen is daarom verankerd in onze bedrijfsvoering. Per pijler (Consument en Gezondheid, Ketenregie en Dierenwelzijn, Welzijn en Veiligheid medewerkers en Duurzaam produceren) kijken we steeds weer hoe we het nóg beter kunnen doen.

Keep it simple

Keep it simple

Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Een no-nonsense mentaliteit. En niet denken in problemen maar in oplossingen. 'Kan niet' bestaat bij ons niet.

Kracht van het familiebedrijf

Kracht van het familiebedrijf

In 1971 legde Jos van Loon, vader van de huidige directieleden Erik en Roland van Loon, de solide basis voor de huidige Van Loon Group. We zijn een familiebedrijf. De focus op de klant, de langetermijnvisie en de 'Het kan altijd beter'-mentaliteit voel je overal. Onze medewerkers zijn betrokken en trots.

"Als je je inzet kan er hier ontzettend veel"

Het verhaal van Sander

"Ik had eerlijk gezegd geen idee waar ik aan begon"

Het verhaal van Renée

Wil jij goed voorbereid zijn op je nieuwe taken en je graag blijven ontwikkelen?

Dat is geen probleem, want de opleidingen en trainingen van de Van Loon Campus helpen je verder. Zo vinden wij het belangrijk dat je veilig en prettig kunt werken bij ons. Je leert daarom bijvoorbeeld veel over onze producten en over hoe de verschillende machines in onze productielocaties werken. En als jij je graag verder wilt ontwikkelen binnen ons bedrijf? Dan biedt de Van Loon Campus diverse trainingen en opleidingen om je daarin te faciliteren. Succes!