Van Loon Group bestaat uit vier ambitieuze vleesverwerkende bedrijven: Van Loon Vlees, Brandenburg, Sleegers en Meat Friends.
Ons credo? 'Het kan altijd beter'. Nog beter samenwerken in de keten. Nog efficiënter en duurzamer produceren. En continu innoveren in concepten en producten. Alleen dan kunnen we consumenten en onze klanten steeds het beste bieden. En daar gaat het om.

Ons DNA

100% klantfocus

100% klantfocus

Alles voor de klant. Dat was in 1971 zo en dat is nog steeds zo. Dit vraagt lenigheid en accuratesse van Van Loon Group. Onze bedrijfsprocessen zijn volledig ingericht op het optimaal bedienen van onze klanten. En ook voor onze medewerkers is het focussen op de klant een tweede natuur. Van Loon Group heeft veel productkennis in huis evenals kennis over de branche en de keten. Deze zetten we graag in voor onze klanten. Van Loon Group is dan ook sterk in innovaties. We ontwikkelen continu nieuwe concepten en producten waar onze klanten hun voordeel mee doen.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Duurzaam en succesvol ondernemen gaan prima samen. Duurzaam ondernemen is daarom verankerd in onze bedrijfsvoering. Per pijler (Consument en Gezondheid, Ketenregie en Dierenwelzijn, Welzijn en Veiligheid medewerkers en Duurzaam produceren) kijken we steeds weer hoe we het nóg beter kunnen doen.

Keep it simple

Keep it simple

Niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Een no-nonsense mentaliteit. En niet denken in problemen maar in oplossingen. 'Kan niet bestaat niet'. Dat is Van Loon Group ten voeten uit.

Kracht van het familiebedrijf

Kracht van het familiebedrijf

In 1971 koos Jos van Loon, vader van Erik en Roland, ervoor als zelfstandig vleesleverancier de lokale horeca in en rondom Eindhoven te gaan bedienen. Een goede keuze, want het bedrijf groeide gestaag en de klantenkring groeide mee. In 1987 kwam Erik ook in de zaak werken, gevolgd door broer Roland in 1993. De solide basis voor de huidige Van Loon Group was hiermee gelegd. Van Loon Group is een familiebedrijf. De focus op de klant, de langetermijnvisie en de 'Het kan altijd beter'-mentaliteit voel je overal; ze zitten in het DNA. De betrokkenheid en trots van onze medewerkers is dan ook groot.

Onze missie

Van Loon Group wil constructief en duurzaam bouwen aan een gezond, geolied bedrijf met tevreden klanten en betrokken medewerkers. Dit vergt continu verbetering en daar investeren we dan ook in. Dag in dag uit. Op alle terreinen. En met respect voor mens, dier en omgeving.

Concepten & producten

Het assortiment concepten en producten dat Van Loon Group zijn klanten kan bieden is enorm groot en breidt zich - door de groei van de organisatie - steeds verder uit. Van pulled meat tot vers vlees- en gehaktbereidingen. En van BBQ specialties en gegaarde vleesproducten tot culinair hoogstaande Meesterstukken. Klik hier voor meer informatie.

Van Loon Group wil een lerende organisatie zijn. Een bedrijf waarin medewerkers zich kunnen ontplooien en op hun taken voorbereid zijn. We zijn daarom in 2014 met de Van Loon Campus gestart.

Kwaliteit en veiligheid zijn cruciaal binnen ons bedrijf. Het is daarom van groot belang dat onze medewerkers productkennis hebben en ook precies weten hoe onze machines werken. Veel opleidingen en trainingen binnen de Van Loon Campus zijn daar specifiek op gericht. Onze medewerkers moeten veilig en prettig kunnen werken. We willen dat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werkzaamheden en zich vrij voelen zelf innovaties en verbeterpunten aan te dragen.

De Van Loon Campus biedt medewerkers daarnaast ook diverse trainingen en opleidingen aan waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen binnen Van Loon Group.