Van Loon Group is een ondernemend familiebedrijf en bestaat uit negen gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden: Best Star Meat, Verhey Vlees, Van Loon Vlees, Meat Friends, Brandenburg Culinair, Promessa, ENKCO, No Meat Today Company en Bonfait.

In 1971 koos Jos van Loon, vader van Erik en Roland, ervoor als zelfstandig  vleesleverancier de lokale horeca in en rondom Eindhoven te gaan bedienen. Een goede keuze, want het bedrijf groeide gestaag en de klantenkring groeide mee. In 1987 kwam Erik ook in de zaak werken, gevolgd door broer Roland in 1993. De solide basis voor de huidige Van Loon Group was hiermee gelegd.

Van Loon Group is een familiebedrijf. De focus op de klant, de langetermijnvisie en de ‘Iedere dag beter’-mentaliteit voel je overal; ze zitten in het DNA. Nog beter samenwerken in de keten. Nog efficiënter en duurzamer produceren. En continu innoveren in concepten en producten. Alleen dan kunnen we consumenten en onze klanten steeds het beste bieden. En daar gaat het om.

Ons DNA

Iedere dag beter

Iedere dag beter

Al sinds 1971 is Van Loon Group bezig met de vraag hoe het beter kan. Beter samenwerken in de keten. Efficiënter en duurzamer produceren. Daarom blijven we innoveren, testen en leren. Iedere dag weer. Om klant en eindgebruiker het beste te kunnen bieden.

Gericht op de toekomst

Gericht op de toekomst

Van Loon Group maakt deel uit van de samenleving. En neemt haar verantwoordelijkheid voor de wereld van morgen. Wij geven de toekomst vorm vanuit duurzame relaties met collega, klant en leverancier. Altijd met respect voor mens, dier en milieu.

Betrokken teamspelers

Betrokken teamspelers

Wij zijn trots op onze familiehistorie en zijn betrokken bij onze collega’s. We luisteren, vragen en dagen uit. We geven elkaar feedback en communiceren open met elkaar. En werken als een team om het beste resultaat te leveren.

Samen winnen

Samen winnen

We gaan voor succes. Zoeken oplossingen waar anderen bedreigingen zien. We zijn niet bang om onze nek uit te steken en nemen onze verantwoordelijkheid. We tonen daadkracht en doorzettingsvermogen en daarmee de juiste mentaliteit om te winnen.

Missie - visie - ambitie

Onze missie
Wij dragen bij aan het succes van onze klanten door lekkere en verantwoorde vleesproducten én vleesvervangers te creëren waar consumenten van kunnen genieten.

Onze visie
Wij brengen een gevarieerd aanbod kwalitatieve, duurzame en innovatieve producten via diverse
kanalen naar de consument. Dat kunnen we waarmaken omdat onze medewerkers het hart van
ons bedrijf vormen en gedreven zijn om elke dag het verschil te maken.

Onze ambitie
Het is onze ambitie om de meest duurzame en klantgerichte producent van vleesproducten en vleesvervangers te zijn en te blijven.

Concepten & producten

Het assortiment concepten en producten dat Van Loon Group zijn klanten kan bieden is enorm groot en breidt zich – door de groei van de organisatie – steeds verder uit. Van vers vlees- en gehaktbereidingen tot vegetarische producten. En van BBQ specialties en gegaarde vleesproducten tot culinair hoogstaande Meesterstukken. Klik hier voor meer informatie.

Van Loon Group wil een lerende organisatie zijn. Een bedrijf waarin medewerkers zich kunnen ontplooien en op hun taken voorbereid zijn. We zijn daarom al in 2014 met de Van Loon Campus gestart.

Kwaliteit en veiligheid zijn cruciaal binnen ons bedrijf. Het is daarom van groot belang dat onze medewerkers productkennis hebben en ook precies weten hoe onze machines werken. Veel opleidingen en trainingen binnen de Van Loon Campus zijn daar specifiek op gericht. Onze medewerkers moeten veilig en prettig kunnen werken. We willen dat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werkzaamheden en zich vrij voelen zelf innovaties en verbeterpunten aan te dragen.

De Van Loon Campus biedt medewerkers daarnaast ook diverse trainingen en opleidingen aan waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen binnen Van Loon Group.