Van Loon Group bestaat uit negen gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden:
Van Loon Vlees, Meat Friends, Brandenburg Culinair, Promessa, Enkco,    No Meat Today Company, Bonfait, Best Star Meat en Verhey Vlees.
Deze bedrijven verschillen onderling in grootte, productaanbod en klantprofiel maar zijn exact hetzelfde in hun drive: continu streven naar verbetering en innovatie.
Samen staan we garant voor kwalitatief hoogwaardige en veilige vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden. We vertalen de steeds veranderende behoeften van de consument, samen met onze klanten, naar aansprekende vleesconcepten, vleesproducten en -vervangers en maaltijden.

No Meat Today Company is de partner voor heerlijke vleesvervangers voor retail, foodservice en industrie.

No Meat Today Company levert halffabricaten, eindproducten en merklicenties op het gebied van vleesvervangers. Zij werken wereldwijd samen met supermarkten, foodservice bedrijven, industrie, en merkfabrikanten. No Meat Today Company kent de keten door en door en garandeert een continue beschikbaarheid en de hoogste kwaliteit.

Meer over No Meat Today Company?

Bezoek: www.nomeattoday.com

 

Van Loon Vlees, met vestigingen in Son en in Eersel, levert een zeer uitgebreid assortiment voorverpakte vleesproducten aan de internationale retailmarkt. Dit doen we vanuit een ultramoderne productielocatie op industrieterrein Ekkersrijt in Eindhoven/Son.


Meer over Van Loon Vlees?

Bezoek: www.vanloonvlees.nl

Meat Friends bedient de retailmarkt met voorverpakte vleesproducten. Het bedrijf heeft productielocaties in Beilen en Best. Bij Meat Friends draait alles om de klant. Het bedrijf is uiterst flexibel als het om klantvragen gaat en uitermate sterk in het ontwikkelen van nieuwe vleesconcepten.

Meer over Meat Friends?

Bezoek: www.meatfriends.nl

Brandenburg Culinair biedt zijn klanten vleesconcepten op maat, bijvoorbeeld ovenschotels, BBQ-producten en andere specialiteiten. Met de Culinaire Beenham en de Culinaire Varkenshaas verwierf Brandenburg een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt.

Meer over Brandenburg?

Bezoek: www.brandenburgculinair.nl

ProMessa heeft met 50 jaar ervaring veel expertise op het gebied van vleesverwerking. De succesvolle, moderne slagerij is innovatief en investeert voortdurend in nieuw assortiment, productielijnen en verpakkingsmogelijkheden. De productieorganisatie kent een ambachtelijk, door kwaliteit gedreven productieproces, in combinatie met een ultramodern geautomatiseerd logistiek systeem. Hierdoor kan de organisatie dagvers een uiterst compleet en onderscheidend assortiment leveren aan ongeveer 1.500 individuele supermarkten, met een maximale service-performance

Meer over ProMessa?

Bezoek: www.pro-messa.nl

ENKCO is specialist in koelverse en diepgevroren kwaliteitsproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan burgers, ballen, slavinken en andere vlugklaarproducten. ENKCO heeft een sterke positie in de foodservice markt en B2B.

Meer over ENKCO?

Bezoek: www.enkco.com

Bonfait produceert en verkoopt koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten, (pasta)salades, soepen en sauzen. Deze worden allemaal gemaakt in onze fabriek in Denekamp, waar we met meer dan 200 collega's er alles aan doen om een mooi eindproduct te krijgen. Door deze ervaring durven wij te stellen de wensen en behoeften van onze klanten goed te kennen. Tot onze klantenkring rekenen we versspeciaalzaken, supermarkten en instellingen binnen de Europese foodmarkt.

Meer over Bonfait?

Bezoek: www.bonfait.nl

Best Star Meat levert varkensvlees aan de Van Loon Group bedrijven en aan industriële klanten. Daarnaast onderhoudt ze, in de rol van Beter Leven Keurmerk gecertificeerd ketenregisseur, alle contacten met de veehouders die bij Best Star Meat onder contract staan.

Meer over Best Star Meat?

Bezoek: www.beststarmeat.nl

Verhey Vlees is opgericht in 1895 en gespecialiseerd in het vakkundig verwerken van runderen afkomstig uit de melkveehouderij. De runderkarkassen worden in de hightech productielocatie in Nuth zorgvuldig versneden, verpakt en geëtiketteerd op klantspecificatie.

Meer over Verhey Vlees?

Bezoek: www.verheyvlees.nl