Van Loon Group bestaat uit vier ambitieuze vleesverwerkende bedrijven: Van Loon Vlees, Brandenburg, Sleegers en Meat Friends.
Deze bedrijven verschillen onderling in grootte, productaanbod en klantprofiel maar zijn exact hetzelfde in hun drive: continu streven naar verbetering.
Samen staan we garant voor kwalitatief hoogwaardige en veilige vleesproducten. We vertalen de steeds veranderende behoeften van de consument, samen met onze klanten, naar aansprekende vleesconcepten en -producten.

Van Loon Vlees, met vestigingen in Son en in Eersel, levert een zeer uitgebreid assortiment voorverpakte vleesproducten aan de internationale retailmarkt.
In 2016 is hard gewerkt aan de nieuwe, ultramoderne productielocatie van Van Loon Vlees op industrieterrein Ekkersrijt in Eindhoven/Son. Deze is in 2017 in gebruik genomen.

 

Meer over Van Loon Vlees?

Bezoek: www.vanloonvlees.nl

Brandenburg, van oudsher een respectabel familiebedrijf gevestigd in Oudewater, biedt zijn klanten vleesconcepten op maat (bijvoorbeeld BBQ), culinaire producten en andere specialiteiten. Met de Culinaire Beenham en de Culinaire Varkenshaas verwierf Brandenburg een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt.
Brandenburg bedient zowel retail- als foodserviceklanten. Een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht.

 

Meer over Brandenburg?

Bezoek: www.brandenburgculinair.nl

Vanuit het Brabantse Hapert voorziet Sleegers (Quality Meat Products) retailers, foodservicebedrijven en industriële verwerkers van een ruim assortiment gegaarde vleesproducten en halffabricaten. Naast deze producten zijn de verschillende stoofpotjes van Sleegers niet te versmaden: lekker, snel en gemakkelijk. Met de zeer uitgebreide productkennis en 100% klantfocus maakt Sleegers het verschil.

 

Meer over Sleegers?

Bezoek: www.sleegers.biz

Meat Friends is gespecialiseerd in gegaarde vleesproducten voor foodservicebedrijven en voor de industrie. Daarnaast bedient Meat Friends de retailmarkt met voorverpakte vleesproducten. Het bedrijf heeft productielocaties in Beilen en Best en een uitsnijderij in Roosendaal. In deze uitsnijderij verwerken ze varkensvlees en rundvlees voor alle Van Loon Group bedrijven. Bij Meat Friends draait alles om de klant. Het bedrijf is uiterst lenig als het om (last minute) klantvragen gaat en uitermate sterk in het ontwikkelen van nieuwe vleesconcepten.
 
Meer over Meat Friends?

Bezoek: www.meatfriends.nl